Općenito

Izradili smo ovu izjavu o zaštiti podataka kako bismo vam pokazali da nam je vaša zaštita podataka važna i da vas obavještavamo o načinu na koji postupamo s vašim osobnim podacima. Vaši će se podaci koristiti za poboljšanje naših usluga. Korištenjem naših usluga prihvaćate metode prikupljanja podataka koje su ovdje objašnjene.

Što su osobni podaci

Osobni podaci su bilo koji podaci koji vam mogu pomoći u identificiranju vašeg identiteta. Ljudi se mogu izravno ili neizravno identificirati, na primjer, imenom, prezimenom, mrežom, mjestom, matičnim brojem ili drugim čimbenicima kao što su genetski, fizički, ekonomski, kulturni ili socijalni identitet.

Kako primamo vaše osobne podatke

U nekim slučajevima možemo prikupiti vaše osobne podatke:

Ako nas kontaktirate putem obrasca za kontakt, vaši osobni podaci poput imena, adrese e-pošte, telefonskog broja i ostalih podataka koje pošaljete putem obrasca za kontakt koristit će se samo za kontaktiranje s nama pohranjeni i korišteni.

Upiti putem e-maila na adresu e-pošte: info@bagi.hr

Ako nas kontaktirate putem naše adrese e-pošte, vaše osobne podatke možemo prikupiti samo ako vaša e-pošta sadrži takve podatke. Ti se podaci također spremaju samo u svrhu komunikacije.

Kolačići

Kada posjetite našu web stranicu, kolačići se generiraju na vašem uređaju. Više o kolačićima možete saznati kasnije na ovoj stranici.

Pretplate na bilten s vijestima

Ako unesete svoju e-mail adresu u obrazac za bilten, koristit ćemo vašu adresu samo za slanje vijesti. Sve dok ne kliknete na vezu u e-poruci biltena.

Društvene mreže

Na našoj web stranici koristimo razne funkcije društvenih mreža, kao što su Facebook, Twitter, Xing, YouTube, Instagram, Google+, LinkedIn ili GitHub. Ako nam pošaljete poruku ili prijavu putem jedne od društvenih mreža, ona će biti spremljena na relevantnoj platformi dok ne obradimo vašu prijavu. Ispod ćete pronaći više informacija o zaštiti podataka na određenim mrežama.

Facebook: www.facebook.com/policy .

phpTwitter: www.twitter.com/privacy

Xing: www.xing.com/en/ izjava o privatnosti

YouTube, Google+: www.google.com/privacy?hl=hr

Instagram: www.instagram.com/155833707900388

LinkedIn: www. linkedin.com/legal/privacy-policy?_l=hr

GitHub: www.github.com/privacy

Pinterest: www.pinterest.com/en/privacy-policy

Meetup: www.meetup.com/privacy/

Dribbble: www.dribbble .com / privatnost

Natječaji

Ako svoje osobne podatke pošaljete putem našeg obrasca za karijeru na našoj web stranici ili e-poštom, spremit ćemo ih dok se ne dovrši objavljivanje poslova.

Kolačići

Ova web stranica dijelom koristi kolačiće. To nam omogućuje da naše usluge učinimo korisnijima, učinkovitijima i sigurnijima. Kolačići su male datoteke koje se šalju i pohranjuju u preglednik uređaja kao dio vašeg posjeta našem web mjestu. Kolačići mogu sadržavati sljedeće podatke: IP adrese, vrsta preglednika, inačica preglednika, stranica koju ste posjetili, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstvena svojstva dodjele uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići omogućuju osnovne usluge i funkcionalnosti, kao što su provjera identiteta, kontinuitet usluge i sigurnost web stranice.

Kolačići podrške

Kolačići koji podržavaju interaktivne usluge, poput podrške za chat i alate za pružanje povratnih informacija o korisnicima.

Kolačići za oglašavanje

Anonimni podaci koje prikupljamo kako bismo vam preporučili relevantne proizvode i usluge.

Analitički kolačići

prikupiti anonimne podatke o upotrebi i funkcionalnosti web stranice. Bacimo pogled na poboljšanje naših proizvoda, usluga i korisničkog iskustva.

Web za praćenje

Podaci generirani kolačićima o upotrebi web lokacije prenose se i pohranjuju na Googleov poslužitelj u SAD-u. Anonimizacija IP-a aktivira se na ovoj web stranici tako da se vaša IP adresa skraćuje prije slanja unutar EU-a i Europskog gospodarskog prostora. Samo u iznimnim slučajevima prenijet ćemo punu IP adresu Googleu, a zatim će tamo biti skraćena. Google koristi ove podatke za analizu vaše upotrebe web lokacije, za sastavljanje izvještaja o aktivnostima na web mjestu i za pružanje drugih usluga koje se odnose na upotrebu web lokacije i Interneta. IP adresa koju vaš preglednik prenosi putem usluge Google Analytics ne kombinira se s ostalim podacima na Googleu.

korištenje podataka

Vaše podatke koristimo samo u mjeri u kojoj je to potrebno kako bismo mogli nuditi svoje usluge, a korisničke podatke koristit ćemo samo za oglašavanje, savjetovanje ili istraživanje tržišta kad je to potrebno, pri čemu je korisnik dao svoj pristanak. Korisnik može u bilo kojem trenutku pismeno opozvati svoj pristanak. Kreditni zavodi kombiniraju osobne podatke iz različitih izvora i prosljeđuju ih trećim stranama. “Tvrtka” je dužna ovim kreditnim uredima dostaviti potrebne podatke.

Hiperveze

Naše web mjesto može sadržavati veze do vanjskih web mjesta trećih strana koje oni ne kontroliraju. Ne odgovaramo za bilo kakav sadržaj na ovom web mjestu.

Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka važna nam je, ali imajte na umu da nijedan prijenos putem Interneta nije 100% siguran. Vaše osobne podatke štitimo najbolje što možemo, iako ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost.

Sigurnost podataka za djecu

Naše usluge usmjerene su samo na odrasle. Međutim, ako dijete unese svoje osobne podatke na našu web stranicu, molimo roditelje da nas kontaktiraju kako bismo ih mogli odmah izbrisati. Pristupiti

podacima i ažurirati ih.

Naši korisnici u bilo kojem trenutku imaju sljedeća prava:

• Pravo na informacije o obradi naših osobnih podataka • Pravo

pristupa vašim podacima • Pravo na

raskid

• Pravo na ispravak ili promjenu osobnih podataka

• Pravo na prijenos podataka

• Pravo na ograničenje Obrada vaših podataka

• Pravo prigovora

Ako želite ostvariti neko od ovih prava, kontaktirajte nas e-poštom, telefonom ili putem obrasca za kontakt. Naše podatke za kontakt možete pronaći na dnu ove stranice.

Izmjene možemo izvršiti na ovoj stranici. Ako dođe do toga, spomenut ćemo to ovdje. Promjene na ovoj stranici samo su namijenjene korisnicima da bolje razumiju kako koristimo vaše podatke ili da tekst postane čitljiviji.

Pojedinosti za kontakt na e-mail: info@bagi.hr

Link na kontakt obrazac / telefonski broj: +385 52 521 324