RABLJENI SKLADIŠNI, BRODSKI I POMORSKI KONTEJNERI 20FT i 40FT

Rabljeni brodski kontejneri su jeftina rješenja koja mogu poslužiti kao garaža, skladište za materijal, gume i za transport robe, opreme ili pak izgradnju modularnih objekata. Naši brodski kontejneri koji se upotrebljavaju za transporte imaju i valjanu CSC pločicu. Svi navedeni tipovi kontejnera na prednjoj strani imaju dvostruka vrata koja se potpuno otvaraju. Dostupni su u dimenzijama 6m ili 12m dužina i širine 2,5m, standardne visine ili High Cube (povišeni). Naši rabljeni pomorski kontejneri većinom su odmah dostupni na depou u Puli i možemo ih isporučiti bilo gdje u Hrvatskoj. U ponudi imamo i najam skladišnih kontejnera na području Istarske županije uz osiguran transport na željenu lokaciju.

brodski kontejner 12m brodski kontejner 20ft

STAMBENI I UREDSKI KONTEJNERI

Uvoznici smo stambenih i uredskih kontejnera za Istru te za Vas nudimo široku ponudu ovih modularnih objekta. Naši proizvodi se naširoko koriste za posluživanje na mjestima za odmor (mobilne kućice), gradilištima, turističkim mjestima, benzinskim postajama, vojsci, školi, jedinicama za izbjeglice, osobnoj uporabi gdje je potrebno fleksibilno rješenje.

stambeni kontejner

Samostojeće kuće nudimo i bez montaže, te ih vrlo lako uz detaljne instrukcije možete samostalno montirati kako bi Vas investicija ispala jeftinije. Modularni objekti idu po narudžbi 10 – 25 radnih dana dok standardne kontejnere imamo odmah dostupne na lageru. Javite nam se sa povjerenjem stojimo Vam na raspolaganju!

Upute za montažu:

Pošaljite nam upit:

info@bagi.hr