HUSQVARNA BRUSILICE ZA BETON I INDUSTRIJSKI USISAVAČI

Husqvarna sustavi za brušenje i poliranje poda i dijamantni alati

Priprema, brušenje i poliranje betonskih podova, te popravak i poliranje teraca i drugog prirodnog kamena zahtjevni su poslovi. Da biste bili uspješan profesionalni operater, potrebna vam je jedinstvena kombinacija vještina, fizičke snage i dobro razvijenog osjećaja za materijal na kojem radite, s jasnom predodžbom o rezultatu koji želite.

Naša misija je omogućiti vam rad sa maksimalnim potencijalom, pružajući vam sustav koji uključuje patentiranu tehnologiju dvostrukog pogona, bežične strojeve za daljinsko upravljanje PG 820 RC i PG 680 RC i učinkovit skupljač prašine DC 6000.

U našem programu proizvoda pronaći ćete i naš asortiman lako prenosivih i vrlo korisnih malih PG modela. Kao i sve druge brusilice za pod Husqvarna, standardno su opremljene našim dijamantnim sustavom alata RediLock® koji se brzo uklapa.

HUSQVARNA CJENIK I KATALOG

Husqvarna usisavači prašine, usisavači mulja, čistači zraka i pred-separatori

Prašina i mulj nastaju rezanjem, bušenjem, brušenjem i rušenjem betona, opeke i drugih tvrdih građevinskih materijala. Prašina i mulj sadrže opasne materijale i moraju se ukloniti na siguran i učinkovit način kako biste zaštitili sebe i svoj tim od nezdrave izloženosti prašini. Osim toga, zadržavanje prašine i mulja smanjuje i nepotrebno trošenje opreme, kao i minimizira vrijeme potrebno za čišćenje nakon završetka posla.

HUSQVARNA BRUSILICE ZA BETON I INDUSTRIJSKI USISAVAČI:

HUSQVARNA BRUSILICA ZA BETON:
PG 280
PG 450
PG 530
PG 820RC

HUSQVARNA INDUSTRIJSKI USISAVAČI:
S 26
S 36
T 7500

BRUŠENJE BETONA
POLIRANJE BETONA
USISAVAČI INDUSTRIJSKI
USISAVAČI ZA FINU PRAŠINU
USISAVAČ ZA GRUBI OTPAD

PG280
PG450
PG530
PG820RC
S26
S36
T7500